Statines zorgen voor 60% hogere diabetes-kans

Van de regen in de drup, zo zou je het verhaal van de wetenschappelijke ontdekkingen van nieuwe bijwerkingen van statines kunnen noemen. Het lijkt of tegenwoordig iedereen aan de statines moet, waarbij natuurlijk vooral de mensen met een hoger cholesterolgehalte de dupe zijn. Inderdaad ‘de dupe zijn’, want zoals zo vaak, blijkt een geneesmiddel geen geneesmiddel te zijn, maar een doekje voor het bloeden. Het symptoombestrijden, op die plaatsen en bij die mensen, waar de kwaal niet eens duidelijk is..!

We schreven HIER al over de schandalige cholesterol-oplichting, de ‘cholesterol-MYTHE’, waarbij het natuurlijke middel, dat in je aderen voorkomt, wordt gedemoniseerd als ‘dodelijke materie’ waar je vanaf moet..

Ook de uiterst pijnlijke verhalen rondom de bijwerkingen van statines zijn inmiddels bij velen bekend. En ook statines hebben een medisch heilige-aureool opgezet gekregen, alsof ze het tovermiddel zouden zijn, in de bestrijding van cholesterol. Maar dat veel mensen TOTAAL van de kaart zijn, door de innames van statines, wordt nauwelijks gemeld, laat staan vermeld bij het kopje ‘bijwerkingen’ op de  bijsluiter. Kijk HIER eens naar een uitgebreid artikel over deze uitermate discutabele stof, die door veel artsen wordt voorgeschreven, alsof het vitamine-druppeltjes zijn, maar HEEL SCHADELIJK kan zijn voor het menselijke lichaam..

Lees het hele artikel.