Succesverhalen

Een vrij recent toegevoegde categorie aan de website. Heeft u succesverhalen met voedingssupplementen die u wilt delen? Stuurt u ze dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Een persoonlijk verhaal.

E-mail

Dit verhaal kwam per email binnen:

Ik kwam in een lichamelijk zeer slechte toestand op i.c. De verpleegkundigen konden geen infuus aanbrengen. Na zo’n 14 pogingen lukte het tenslotte een specialist. Na een aantal onderzoeken bleek het om een darmafsluiting te gaan. En hoewel mijn fysieke toestand héél slecht was,had de chirurg geen andere keus dan mij binnen enkele uren te opereren. De operatie was wonderwel geslaagd. Er is 30 cm uit de dunne darm gehaald bij de apendix. En daar is een nieuwe aansluiting gemaakt met de dikke darm. Hierna ben ik heel ziek geworden. Ik viel af en kon tenslotte helemaal niet meer eten. Ik werd toen via infuus gevoerd 24 uur per dag. Het heeft vele weken geduurd voor de omslag kwam en ik weer kleine beetjes zelf kon eten. Na bijna 4 weken ging ik naar een revalidatie huis. Toen ik na zo’n 14 dagen opknapte, kreeg ik maagpijn en wel zó heftig, dat men besloot om mij weer terug te sturen naar het ziekenhuis. Daar wist niemand precies wat ik had, omdat alle verschijnselen van een hartinfarct ontbraken. Ze hebben alle test op me los gelaten tot een hart catheterisatie  toe. Toen ze niets vonden, kon ik weer terug naar het revalidatie huis. Daar begon ik met vitamine C en multi sterkte basis, in te nemen. Na een dag of 10 toen ik weer wat opkrabbelde, bleek dat ik last had van een ziekenhuis bacterie in de darm. Toen dat protocol was afgewerkt met antibiotica, kon ik eindelijk echt opknappen. Het personeel verbaasde zich erover dat ik eerst niet eens kon zitten, laat staan, lopen of iets dergelijks en dat ik zo snel vooruit ging. Ik vertelde iedereen dat ik vitamines nam in hoge doseringen en liet hen dan ook de potten zien.Ze vonden mijn snelle vooruitgang opmerkelijk.  na korte tijd kon ik een poosje zitten van eerst maar 5 minuten tot een half uurtje. Zo heb ik dat verder uitgebouwd. Snel daarna kon ik me zelfstandig douchen en een héél klein stukje lopen. Na zo’n 2 1/2 maand mocht ik naar huis. Je begrijpt, dat werd heel veel rusten. In het ziekenhuis was ik met 1 multi gestaart en heb dat zo steeds met 1 extra opgevoerd. Ik ging eind juli naar huis en ik ben na 2 weken begonnen met hele klein stukjes fietsen, De stukje werden steeds langer en begin september kon ik al 12 km fietsen en de week daarna al 18 km. In de loop van de tijd heb ik behalve fietsen ook andere activiteiten uitgebreid.

Omdat mijn haar zo uitviel, ben ik naar de huisarts gegaan. Die liet een uitgebreide bloed analyse maken en hij was verbaasd over alle waarden. Hij vond het ook heel bijzonder dat zelfs vit D zo’n goede waarde had.

De medicijnen heb ik nog een aantal weken geslikt en heb ze toen in oktober allemaal gestopt, nadat ik al steeds gevraagd had om de hoeveelheid te minderen en dat deden ze.

- vrouw, 74 jaar

 

Bijenproduct

E-mail

Hierbij wil ik melden dat ik fantastische ervaringen heb met het middel Propolis, een bijenproduct. Het hielp mij van een vergevorderde blaasontsteking af en ook van een ontsteking in mijn neus. Het wordt ook wel het natuurlijke antibioticum genoemd.

Het helpt werkelijk.

L.

 

Succes van het nemen van vitaminen

E-mail
“Ik neem multivitamine. Sindsdien heb ik minder
hoofdpijn. Voordien had ik elke dag hoofdpijn. Ik was na twee dagen
ook mijn griepje te boven. Ik ben ook bloem- en lactosegevoelig. Sinds
ik dat vitaminepakket neem, voel ik me sterker en de huiduitslag door
de lactose is volledig verdwenen.
Vitamine B1 zorgde ervoor dat ik tijdens de examenperiode beter kon
studeren. Bedankt!”
“Ik neem multivitamine. Sindsdien heb ik minder hoofdpijn. Voordien had ik elke dag hoofdpijn. Ik was na twee dagen ook mijn griepje te boven. Ik ben ook bloem- en lactosegevoelig. Sinds ik dat vitaminepakket neem, voel ik me sterker en de huiduitslag door de lactose is volledig verdwenen. Vitamine B1 zorgde ervoor dat ik tijdens de examenperiode beter kon studeren. Bedankt!”
 

Succes van het nemen van vitaminen

E-mail

“Sinds ik de vitaminen slik (Multivitamine Basis), is mijn honger afgenomen en ben ik deels verlost van mijn overgewicht.

Mijn eczeem is weg. Mijn huid is schoner en ik ben niet zo snel vermoeid als voor ik het vitaminepakket nam. Ik heb nu, tijdens de zwangerschap van mijn eerste baby, geen problemen ervaren en ik heb tot de laatste maand kunnen werken. Mijn dochtertje is kerngezond, hoewel ik de Elevit vitaminen, die mijn arts me aanraadt, niet neem!

Vroeger was ik vaak ziek en was ik bij elke griepepidemie ziek. Zes jaar geleden stopte ik met het nemen van antibiotica tegen griep en probeer ik met vitaminen gezond te blijven.

Sinds ik de vitaminen neem, ben ik nog niet een keer ziek geworden, hoewel ik vaak op plaatsen kom waar veel mensen zijn. Ik neem bijvoorbeeld vaak het openbaar ver voer.

Algemeen gezien, ben ik zeer tevreden over de producten. Het effect is niet te vergelijken met de andere vitamineproducten op de markt. ”

Mevrouw T.É.F., 30 jaar

 

Succes van het nemen van vitaminen

E-mail
Ik heb drie maanden ervaring met de vitamines. Vroeger was ik ‘s
avonds na het werk, rond 20-21u uitgeput en verlangde ik alleen maar
naar mijn bed.
Dat is veranderd! Na het avondeten zou ik nog een heel programma
kunnen afwerken, want ik ben niet moe. Vroeger was dat niet zo, maar
nu valt het al niet meer op dat het goed gaat met mij.
WANT HET GAAT GOED MET MIJ en dat doet geen pijn!”
Mónika H.
Ik heb drie maanden ervaring met vitamines. Vroeger was ik ‘s avonds na het werk, rond 20-21u uitgeput en verlangde ik alleen maar naar mijn bed.
Dat is veranderd! Na het avondeten zou ik nog een heel programma kunnen afwerken, want ik ben niet moe. Vroeger was dat niet zo, maar nu valt het al niet meer op dat het goed gaat met mij.
WANT HET GAAT GOED MET MIJ en dat doet geen pijn!”
MH.
 

Succes van het nemen van vitaminen

E-mail
“Sinds ik de vitaminen slik (Multivitamine Basis), is mijn honger afgenomen
en ben ik deels verlost van mijn overgewicht.
Mijn eczeem is weg. Mijn huid is schoner en ik ben niet zo snel vermoeid
als voor ik het vitaminepakket nam.
Ik heb nu, tijdens de zwangerschap van mijn eerste baby, geen
problemen ervaren en ik heb tot de laatste maand kunnen werken. Mijn
dochtertje is kerngezond, hoewel ik de Elevit vitaminen, die mijn arts
me aanraadt, niet neem!
Vroeger was ik vaak ziek en was ik bij elke griepepidemie ziek.
Zes jaar geleden stopte ik met het nemen van antibiotica tegen griep
en probeer ik met vitaminen gezond te blijven.
Sinds ik de vitaminen neem, ben ik nog niet een keer ziek geworden,
hoewel ik vaak op plaatsen kom waar veel mensen zijn. Ik neem bijvoorbeeld
vaak het openbaar ver voer.
Algemeen gezien, ben ik zeer tevreden over de producten. Het effect
is niet te vergelijken met de andere vitamineproducten op de markt. ”
Mevrouw T.É.F., 30 jaar
“Sinds ik de vitaminen slik, is mijn honger afgenomen en ben ik deels verlost van mijn overgewicht.
Mijn eczeem is weg. Mijn huid is schoner en ik ben niet zo snel vermoeid als voor ik het vitaminepakket nam.
Ik heb nu, tijdens de zwangerschap van mijn eerste baby, geen problemen ervaren en ik heb tot de laatste maand kunnen werken. Mijn dochtertje is kerngezond, hoewel ik de Elevit vitaminen, die mijn arts me aanraadt, niet neem!
Vroeger was ik vaak ziek en was ik bij elke griepepidemie ziek. Zes jaar geleden stopte ik met het nemen van antibiotica tegen griep en probeer ik met vitaminen gezond te blijven. Sinds ik de vitaminen neem, ben ik nog niet een keer ziek geworden, hoewel ik vaak op plaatsen kom waar veel mensen zijn. Ik neem bijvoorbeeld vaak het openbaar ver voer.”
Mevrouw T.É.F., 30 jaar
 

Succes van het nemen van vitaminen

E-mail
“In de zomer van 2005 las ik Censuur van dokter Lenkei. Ik vond de
getuigenissen geloofwaardig en omdat ik over een diploma biologie
beschik, nam ik het standpunt van het boek aan.
Volgens mij zijn levende organismen buitengewoon complex. Het
menselijk organisme vertegenwoordigt de meest ingewikkelde categorie.
Ik vermoed, dat kunstmatige ingrepen – zoals de meeste medische
behandelingen tegen ziekten – in zo’n ingewikkeld systeem risico’s
inhouden.
Daarom vind ik het bewaren van de gezonde toestand (innerlijk evenwicht)
van het menselijk lichaam buitengewoon belangrijk. Een van de
belangrijkste middelen vind ik – naast vele andere factoren – de preparaten
die in het Levenskracht Centrum verkrijgbaar zijn.
De preparaten hadden (hebben) bij mij de volgende resultaten. Ik hield
ontzettend veel van snoep, vooral van chocolade. Ik at gemiddeld één
reep chocolade per dag. Door met dagelijkse regelmaat de vitaminen
te nemen verdween mijn verslaving aan zoetigheden.
Ik kan nu ook meer aan op mijn werk.
Ik word ook minder snel zenuwachtig. In het algemeen kan gesteld
worden, dat ik minder snel moe word en mijn algemene toestand evenwichtig
is.”
Zs. K., 43 jaar
“In de zomer van 2005 las ik Censuur van dokter Lenkei. Ik vond de getuigenissen geloofwaardig en omdat ik over een diploma biologie
beschik, nam ik het standpunt van het boek aan. Volgens mij zijn levende organismen buitengewoon complex. Het menselijk organisme vertegenwoordigt de meest ingewikkelde categorie.
Ik vermoed, dat kunstmatige ingrepen – zoals de meeste medische behandelingen tegen ziekten – in zo’n ingewikkeld systeem risico’s
inhouden. Daarom vind ik het bewaren van de gezonde toestand (innerlijk evenwicht) van het menselijk lichaam buitengewoon belangrijk. Een van de belangrijkste middelen vind ik – naast vele andere factoren – de preparaten die in het Levenskracht Centrum verkrijgbaar zijn.
De preparaten hadden (hebben) bij mij de volgende resultaten. Ik hield ontzettend veel van snoep, vooral van chocolade. Ik at gemiddeld één reep chocolade per dag. Door met dagelijkse regelmaat de vitaminen te nemen verdween mijn verslaving aan zoetigheden.
Ik kan nu ook meer aan op mijn werk.
Ik word ook minder snel zenuwachtig. In het algemeen kan gesteld worden, dat ik minder snel moe word en mijn algemene toestand evenwichtig is.”
Zs. K., 43 jaar
 

succes door vitamine gebruik

E-mail

Een succes van vitamine gebruik:

“De vitaminen waren – volgens mijn waarnemingen – zowel voor mijn fysieke als mentale toestand gunstig. Ik word minder vermoeid en
duidelijk zichtbaar rustiger.
Mijn rimpels zijn volgens mij zelfs gladgestreken. Dat is voor iemand van 44 niet onbelangrijk!!!
Als vrouw houd ik ervan als mijn haar en mijn nagels de dagelijkse
‘ontberingen’ goed kunnen doorstaan. Ik vind het leuk om te zien, dat ze gezond zijn.
Vroeger was dat anders. Ik ben heel blij dat ik voor een betaalbare prijs verschillende soorten vitaminen kan uitproberen.
Ik wens u nog veel succes en veel kopers toe, zodat zij ook mijn motto kunnen meemaken: ‘Het belangrijkste is, dat je je goed in je vel voelt!’ ”

Mevrouw Júlia Z.K.,44 jaar

 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL