Aangeraden boeken & films

E-mail
voorkant

Dr. Lenkei - Censuur, wat u niet mag weten over uw gezondheid

Dr. Gábor Lenkei ontdekte dat de inname van de juiste hoeveelheden vitaminen en mineralen het aantal ziektegevallen drastisch vermindert.

Maar zijn conclusies, die cruciaal zijn voor uw gezondheid, stuitten op grote weerstand bij de gevestigde belangen in de 'zorg-industrie'.

De farmaceutische en psychiatrische industrie doen er momenteel alles aan om Dr. Lenkei's conclusies belachelijk te maken en te ontkennen. Om hun gevaarlijke schijnoplossingen op grote schaal te kunnen verkopen hebben ze onwetende mensen nodig.

Bestel hem hier

Vaccinatie

Anneke Bleeker - Wat je niet verteld wordt over vaccinaties

Hoe kunnen overheidsfunctionarissen zo eenvoudig besluiten nemen over onze lichamen en de lichamen van onze kinderen??Dat is wat de auteur van het boek Vaccinaties bezig hield en nog steeds houdt.?Door zelf op onderzoek uit te gaan - voornamelijk via Internet - kwam Anneke Bleeker?erachter dat niet alles wordt verteld door de autoriteiten.

Vele wereldwijde wetenschappelijke onderzoeken worden weggehouden van het grote publiek of worden zelfs belachelijk gemaakt.?De ingrediënten van de huidige vaccinaties zijn de laatste jaren drastisch veranderd, hetgeen ook niet aan de grote klok wordt gehangen.?De farmaceutische industrie maakt zelfs afspraken met overheden waardoor - indien er bijwerkingen optreden bij gevaccineerden - de slachtoffers geen juridische claims kunnen indienen.?Er worden ziekten verzonnen om te kunnen vaccineren: de farmaceutische industrie groeit explosief.

Bestel hem hier

waaromdieren

Dr. Matthias Rath - Waarom dieren geen hartinfarct krijgen, maar mensen wel

De grootste 'epidemie' op aarde wordt veroorzaakt door hartinfarcten, beroertes en andere cardiovasculaire aan doeningen, die al honderden miljoenen mensenlevens hebben geëist. Inmiddels zijn ze tot het inzicht gekomen dat deze cardiovasculaire epidemie eigenlijk geen ziekte is, maar het gevolg van een langdurig tekort aan vitaminen en andere essentiële voedingsstoffen in miljoenen lichaamscellen. Op basis van dat inzicht valt te concluderen dat deze epidemie te voorkomen is.

Dit boek doet verslag van de wetenschappelijke ontdekkingen die naar mijn stellige overtuiging kunnen leiden tot een sterke inperking van allerlei hart- en vaatziekten, waardoor wereldwijd miljoenen mensenlevens kunnen worden gered.

Bestel hem hier

bijwerkingen

Dr. John Virapen - Bijwerkingen

Bijwerkingen waarvan sommige dodelijk kunnen zijn, is een bekentenis van een ex-topman uit de farmaceutische industrie. Nadat hij met pensioen ging heeft hij jaren gezwegen. Na een hevige en onethische advertentie-campagne gericht op kinderen, die door zijn ex-werkgever enkele jaren geleden gelanceerd werd in Duitsland - waar hij woont - verbrak hij zijn stilzwijgen. Hij vertelt in dit boek dat hij een van de criminelen was, die o.a. het medicijn Prozac op de markt heeft geholpen; het medicijn dat de meeste zelfdodingen teweeg heeft gebracht.

Hij heeft zelfs getuigd in processen van slachtoffers van dit medicijn tegen de producent. Hij vertelt hoe hij ambtenaren heeft omgekocht om nieuwe medicijnen goedgekeurd te krijgen. We weten allemaal dat de farmaceutische industrie er geen belang bij heeft dat wij gezond zijn; ze hebben er belang bij dat we hun producten gebruiken en ze zijn uit op winst, veel winst. Maar dat er corruptie, omkoping, fraude en belangenverstrengeling plaatsvindt om die winst veilig te stellen, zal voor vele lezers een nieuw feit zijn. Het zijn schokkende bekentenissen. Dr. John Virapen geeft aan het eind van dit boek een lijst van zaken die de consument kan doen om deze praktijken te helpen stoppen.

Bestel hem hier

magnesium

Dr. Marianne Mousain-Bosc - Magnesium - dé oplossing voor gedragsstoornissen en vele andere aandoeningen

Welke punten hebben depressie, hyperactiviteit, epilepsie,autisme en de ziekte van Alzheimer gemeen?Volgens dokter Mousain-Bosc: een abnormaal hoog magnesiumtekort.Deze kinderarts, tevens magnesiumspecialiste, vertelt hoe zij op een spectaculairemanier het dagelijks leven van hyperactieve, autistische, epileptischeen spasmofiele kinderen heeft verbeterd met een behandeling op basis van magnesium, een vergeten mineraal, maar desondanksdoeltreffender en veiliger in gebruik dan vele andere medicijnen.

In haar boek Magnesium, de oplossing verklaart zij hoe het tekort aanmagnesium zich ontwikkelt en waarom het zo vaak voorkomt (75% van de bevolking heeft een gebrek hieraan), wie het aangaat en waarom hetdramatische gevolgen voor onze gezondheid kan hebben.

Ontdek zelf in dit boek: Welke ziekten behandeld kunnen worden met magnesium Hoe men kan vermijden een hyperactief kind Ritalin® te geven Welke voedingsmiddelen, rijk aan magnesium, ons van een goedegezondheid verzekeren Welke vitamines en mineralen het rendement van magnesium verhogen Welke speciale magnesiumproducten aan te bevelen zijn Enkele smakelijke recepten voor de hele familie, rijk aan magnesium

 

Bestel hem hier